Slovenské dejiny na hracích doskách

Slovenské dejiny na hracích doskách

Vznikla nová stolová hra o Slovenskom národnom povstaní

Študenti z Komárna sa rozhodli priblížiť slovenskú históriu širokej verejnosti, najmä mladým ľuďom, prostredníctvom inovatívnej stolovej hry. Vytvorili prvú strategickú hru na tému Slovenské národné povstanie (SNP), ktorá vás vtiahne do dramatických udalostí našej minulosti.

Objavte Stolovú hru "SNP - Boj, zrada, taktika"

Táto jedinečná stolová hra s názvom "SNP - Boj, zrada, taktika" vznikala viac ako rok a pol, a bola vydaná práve včas pri príležitosti 80. výročia Slovenského národného povstania, ktoré sme si pripomenuli 29. augusta 2024. Hra ponúka hlboký zážitok z obdobia 2. svetovej vojny, kde hráči musia preukázať stratégiu, odvahu a taktiku, aby uspeli.

Vzdelávacie karty a strategické výzvy

Okrem bojov a taktických úloh obsahuje hra aj vzdelávacie karty, ktoré obohatia hráčov o dôležité informácie z histórie Slovenska, najmä o kľúčových udalostiach Slovenského národného povstania. Táto hra je ideálnou kombináciou zábavy a vzdelávania, ktorá spája dejiny Slovenska a strategické myslenie na jednom hracom pláne.

Viac informácií v reportáži na STVR

Ak chcete vedieť viac o tejto unikátnej stolovej hre, ktorá sa zameriava na Slovenské národné povstanie, pozrite si reportáž v Ranných správach STVR: https://www.instagram.com/p/C-8SBI0NCvQ/.

Zároveň navštívte našu stránku https://www.comorno.com/products/snp, kde nájdete všetky detaily o hre "SNP - Boj, zrada, taktika" a môžete si ju zakúpiť pre seba alebo ako darček pre milovníkov histórie a stolových hier.

.

Späť na blog